13.04.2020 1 min

Kun puhutaan polkujuoksukengistä, tulee suurimmalle osalle automaattisesti mieleen kenkämerkeistä Salomon, eikä suotta. Salomon on toiminut Ranskan alpeilla jo vuodesta 1947. Heidän intohimonsa kumpuaa vuoriurheilusta, uusista tekniikoista ja käsityötaidoista, joka on luonut ympärilleen edistyksellisiä varusteita, joiden avulla voit nauttia ja haastaa itsesi vapaasti ulkona.
 
Salomonin polkujuoksukenkä-valikoima kattaa kaiken aina aloittelijoista pitkänmatkan kisaajiin. Meillä on noussut Salomonin kengistä kärkeen 2 suosikkikenkää; Slab Ultra 2 ja Slab Sense 8 SG joista löydät alta Julian ajatuksia.
 
Salomon Sense 8 SG on huippupitävä ja hyvin roskilta suojattu kenkä, ja yksi parhaita pehmeän alusta polkujuoksukenkiä. Ultraelämää blogia pitävä Julia Silvennoinen juoksee tällä kengällä lyhyemmät lenkit ja vauhdikkaat kisat, sekä erityisesti huonomman kelin lenkit.
 
 
Salomon Slab Ultra 2 on jo käsite ultrajuoksijoiden keskuudessa. Erinomaisella vaimennuksella, pitävällä pohjalla ja jalan liukumista estävällä rakenteella tehty kenkä on monen suosikki pidemmille matkoille. Ultraelämää blogia pitävä Julia Silvennoinen juoksee tällä kengällä suurimman osan kisoista ja kaikki pidemmät lenkit.
 
 
Ultramatkojen juokseminen kasvattaa suosiotaan ja on hyvä palautella myös mieleen juomaliivin ja juoksurepun pakkaamista. Tsekkaa alta Julian vinkit juoksurepun pakkaamiseen. Täältä löydät juomereppuvalikoimamme
 
 
Salomon on luonut uuden ympäristostrategian joka tulee asteittain voimaan vuoteen 2025 mennessä. Siihen kuuluu:
100%: n Salomon-tuotteiden ympäristövaikutus näkyy kaikille asiakkaille.
100% materiaalien toimittajista ovat allekirjoittaneet tai muuten osoittaneet noudattavansa materiaalien ja raaka-aineiden  koskevia ohjelmia ja rajoitettujen aineiden luetteloita. Bluesign.

Salomon käyttää useita työkaluja materiaalien ja tuotteiden jalanjäljen selvittämiseen ja parantamiseen:

Materials compliance program and Restricted Substances Lists (RSL)
 Bluesign System Partner
Higg Index -tuote- ja tuotemoduulit
Salomonin kiertotalouden periaatteet 

 
 
 
 
 
 


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.


Myös Varuste-Opas

Aloittelija opas vapaalaskusuksen valintaan
Aloittelija opas vapaalaskusuksen valintaan

09.01.2022 3 min

Kuinka valita vapaalaskusukset ja mitä tulisi ottaa huomioon suksien valinnassa? Vapaalasku tarkoittaa hoidettujen rinteiden ulkopuolella tapahtuvaa laskettelua. Alamäkeen pääsy edellyttää usein hiihtäen, kävellen, kiipeillen tai skinnaten etenemistä takamaastossa. Vapaalaskua voi kuitenkiin harrastaa hiihtokeskusten läheisyydessä ja hoitaa ylämäkiosuuden hissejä hyväksikäyttäen.
Lue lisää
Opas vapaalaskun aloittamiseen
Opas vapaalaskun aloittamiseen

09.01.2022 6 min

Vapaalasku on hoidettujen rinteiden ulkopuolella takamaastossa tapahtuvaa suksilla tai laudalla laskettelua. Vapaus valita omat laskulinjat ja välttää ruuhkaiset hissijonot on houkutellut viime vuosina yhä enemmän ja enemmän laskijoita lajin pariin. Luonnonlumella laskeminen on yksi upein tapa liikkua ja tuntea vapautta.
Lue lisää
Opas vapaalaskumonojen valintaan
Opas vapaalaskumonojen valintaan

09.01.2022 3 min

Kuinka valita vapaalaskumonot ja mihin tulisi kiinnittää huomiota monoja ostettaessa? Laskettelumono on merkittävin yksittäinen varuste kun olet kasaamassa ensimmäistä vapaalaskupakettia. Kaikista ratkaisevin kriteeri monoa valittaessa on istuvuus. Suunnatessa pitkälle päivälle takamaastoon laskettelumonon pitää tuntuu mukavalta jalassa.
Lue lisää