13.04.2020

Kun puhutaan polkujuoksukengistä, tulee suurimmalle osalle automaattisesti mieleen kenkämerkeistä Salomon, eikä suotta. Salomon on toiminut Ranskan alpeilla jo vuodesta 1947. Heidän intohimonsa kumpuaa vuoriurheilusta, uusista tekniikoista ja käsityötaidoista, joka on luonut ympärilleen edistyksellisiä varusteita, joiden avulla voit nauttia ja haastaa itsesi vapaasti ulkona.
 
Salomonin polkujuoksukenkä-valikoima kattaa kaiken aina aloittelijoista pitkänmatkan kisaajiin. Meillä on noussut Salomonin kengistä kärkeen 2 suosikkikenkää; Slab Ultra 2 ja Slab Sense 8 SG joista löydät alta Julian ajatuksia.
 
Salomon Sense 8 SG on huippupitävä ja hyvin roskilta suojattu kenkä, ja yksi parhaita pehmeän alusta polkujuoksukenkiä. Ultraelämää blogia pitävä Julia Silvennoinen juoksee tällä kengällä lyhyemmät lenkit ja vauhdikkaat kisat, sekä erityisesti huonomman kelin lenkit.
 
 
Salomon Slab Ultra 2 on jo käsite ultrajuoksijoiden keskuudessa. Erinomaisella vaimennuksella, pitävällä pohjalla ja jalan liukumista estävällä rakenteella tehty kenkä on monen suosikki pidemmille matkoille. Ultraelämää blogia pitävä Julia Silvennoinen juoksee tällä kengällä suurimman osan kisoista ja kaikki pidemmät lenkit.
 
 
Ultramatkojen juokseminen kasvattaa suosiotaan ja on hyvä palautella myös mieleen juomaliivin ja juoksurepun pakkaamista. Tsekkaa alta Julian vinkit juoksurepun pakkaamiseen. Täältä löydät juomereppuvalikoimamme
 
 
Salomon on luonut uuden ympäristostrategian joka tulee asteittain voimaan vuoteen 2025 mennessä. Siihen kuuluu:
100%: n Salomon-tuotteiden ympäristövaikutus näkyy kaikille asiakkaille.
100% materiaalien toimittajista ovat allekirjoittaneet tai muuten osoittaneet noudattavansa materiaalien ja raaka-aineiden  koskevia ohjelmia ja rajoitettujen aineiden luetteloita. Bluesign.

Salomon käyttää useita työkaluja materiaalien ja tuotteiden jalanjäljen selvittämiseen ja parantamiseen:

Materials compliance program and Restricted Substances Lists (RSL)
 Bluesign System Partner
Higg Index -tuote- ja tuotemoduulit
Salomonin kiertotalouden periaatteet 

 
 
 
 
 
 

Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.


Myös Varuste-Opas

Roskattoman retkeilyn 7 periaatetta
Roskattoman retkeilyn 7 periaatetta

02.05.2020

Jos vietät paljon aikaa ulkona, kuulet todennäköisesti lauseen "jätä jälkeesi vain jalanjälkiä, älä muuta". Mitä se sitten tarkoittaa? Yksinkertaisesti sanottuna, se on parhaita käytäntöjä, joita meidän tulee noudattaa nauttiaksemme ja suojellaksemme luontoa ja sen luonnollista tilaa.
Lue lisää
La Sportiva Polkujuoksukengät
La Sportiva Polkujuoksukengät

21.04.2020

La sportiva syntyi vuonna 1928 kun Narciso Delladio alkoi valmistamaan käsintehtyjä nahkakenkä monille metsureille ja Fassa- ja Fiemme-laaksojen (Dolomiitit, Italia) viljelijöille. Sotien jälkeen homma laajeni ja "Calzoleria Sportiva" nimi ylitti laaksojen rajat. Tämän jälkeen La Sportivan kasvu vauhdittui entisestään ja nyt yritys tuottaa Fiemmen laaksossa kenkiä kaikenlaiseen ulkoilutoimintaan kiipeilystä ja vuo...
Lue lisää
Retkeilijän 10 tarpeellisinta varustetta
Retkeilijän 10 tarpeellisinta varustetta

11.04.2020

Hyvä tapa viikonloppureissuille tai uusille alueille lähtiessä on pakata reppuun tietyt varusteet joilla pystyy selättämään suurimman osan ongelmista mitä retkellä voi tapahtua. Samat varusteet toimivat erinomaisesti myös päiväreissuilla.
Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Liity mukaan seikkailuihin ja saat loppuvuoden tilauksistasi -10% alennuksen