0

Ostoskorisi on tyhjä

13.04.2020 1 min lukuaika

Kun puhutaan polkujuoksukengistä, tulee suurimmalle osalle automaattisesti mieleen kenkämerkeistä Salomon, eikä suotta. Salomon on toiminut Ranskan alpeilla jo vuodesta 1947. Heidän intohimonsa kumpuaa vuoriurheilusta, uusista tekniikoista ja käsityötaidoista, joka on luonut ympärilleen edistyksellisiä varusteita, joiden avulla voit nauttia ja haastaa itsesi vapaasti ulkona.
 
Salomonin polkujuoksukenkä-valikoima kattaa kaiken aina aloittelijoista pitkänmatkan kisaajiin. Meillä on noussut Salomonin kengistä kärkeen 2 suosikkikenkää; Slab Ultra 2 ja Slab Sense 8 SG joista löydät alta Julian ajatuksia.
 
Salomon Sense 8 SG on huippupitävä ja hyvin roskilta suojattu kenkä, ja yksi parhaita pehmeän alusta polkujuoksukenkiä. Ultraelämää blogia pitävä Julia Silvennoinen juoksee tällä kengällä lyhyemmät lenkit ja vauhdikkaat kisat, sekä erityisesti huonomman kelin lenkit.
 
 
Salomon Slab Ultra 2 on jo käsite ultrajuoksijoiden keskuudessa. Erinomaisella vaimennuksella, pitävällä pohjalla ja jalan liukumista estävällä rakenteella tehty kenkä on monen suosikki pidemmille matkoille. Ultraelämää blogia pitävä Julia Silvennoinen juoksee tällä kengällä suurimman osan kisoista ja kaikki pidemmät lenkit.
 
 
Ultramatkojen juokseminen kasvattaa suosiotaan ja on hyvä palautella myös mieleen juomaliivin ja juoksurepun pakkaamista. Tsekkaa alta Julian vinkit juoksurepun pakkaamiseen. Täältä löydät juomereppuvalikoimamme
 
 
Salomon on luonut uuden ympäristostrategian joka tulee asteittain voimaan vuoteen 2025 mennessä. Siihen kuuluu:
100%: n Salomon-tuotteiden ympäristövaikutus näkyy kaikille asiakkaille.
100% materiaalien toimittajista ovat allekirjoittaneet tai muuten osoittaneet noudattavansa materiaalien ja raaka-aineiden  koskevia ohjelmia ja rajoitettujen aineiden luetteloita. Bluesign.

Salomon käyttää useita työkaluja materiaalien ja tuotteiden jalanjäljen selvittämiseen ja parantamiseen:

Materials compliance program and Restricted Substances Lists (RSL)
 Bluesign System Partner
Higg Index -tuote- ja tuotemoduulit
Salomonin kiertotalouden periaatteet 

 
 
 
 
 
 

Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.