0

Ostoskorisi on tyhjä

Me pyrimme inspiroimaan ulkoilijoita, ja mahdollistamaan turvallisen ja mukavan harrastamisen kelissä kuin kelissä. Haluamme tarjota vain parhaita tuotteita, jotka kestävät kovaa käyttöä ja hyvin aikaa. Me emme pyri vain myymään tuotteita, vaan jakamaan oman intohimomme vuoriin ja retkeilyyn. Meille on tärkeää jakaa osaltamme omaa ammattitaitoamme, kokemuksiamme ja intohimoamme.

Myymälämme toimii maalämmöllä lämpiävässä vanhassa ladossa, Kangasalla, uusiokäytämme mahdollisimman paljon pakkausmateriaaleja ja lajittelemme jätteemme. Tavoitteemme on jättää maapallolle ainoastaan jalanjälkiä. Tiedämme ettei tähän ole mahdollista päästä, mutta sitä voi aina tavoitella ja tehdä asiat mahdollisimman hyvin.

Me kiipeilemme, hiihdämme, melomme, pyöräillään, valokuvataan... harrastetaan siis intohimoisesti juuri niitä lajeja joita myymmekin. Meidän tavoitteemme ei ole tehdä mahdollisimman paljon voittoa, vaan jakaa sitä myös hyvään. Tämän takia olemme tehneet yhteistyötä Suomen Luonnonsuojeluliiton kanssa yrityksen alusta asti.

Mitkä ovat arvoja joita haluamme edustaa?

Laatu - Me myymme vain huippulaatuisia tuotteita, joita itsekkin haluamme käyttää ja joihin voimme luottaa. Tuotteet ovat pääosin myös täysin korjattavissa. Pyrimme aina myymään tuotteet myös kilpailukykyisellä hinnalla.

Avoimuus -Me haluamme toimia avoimesti ja rehellisesti. Tunnuslukumme ovat ajallaan, julkisesti saatavilla ja emme vääristele niitä.

Työnantajana -Noudatamme vähintään yleistä työsopimusta, joskin tarjoamme alan palkkausta korkeamman palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. Ymmärämme myös että ulkoilualan työntekijän mieli on yleensä vuorilla, joten myös ylimääräiset lomat on helposti sovittavissa.

Yhteistyö - Teemme yhteistyötä useiden yhdistysten ja yritysten kanssa. Mikäli sinulla on idea yhteistyöstä, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Kestävä kehitys - Meidän lähtökohtamme kaikkeen tekemiseen on se tuottaen mahdollisimman vähän haittaa maapallolle. Tämä tapahtuu suosimalla tuotteita jotka ovat mahdollisimman kestäviä ja tuotettu kierrätysmateriaaleista. Useat edustamamme merkit ovat olleet vuosikymmeniä edelläkävijöitä ympäristöasioissa, ja me haluamme olla osaltamme näyttämässä tietä tällä alalla.

Ympäristö - Lahjoitamme osaltamme ison osan tuloksestamme Suomen Luonnonsuojeluliitolle, jota kautta pyrimme suojelemaan erityisesti metsäluontoa

Ihmiset - Tuotteet joita myymme, on tuotettu inhimillisissä oloissa, sellaisilla palkoilla että niillä tulee toimeen.

 

Kuva kaupaltamme marraskuussa 2018