KAIKKI OUTLET TUOTTEET -20% KOODILLA: OUTLETTYHJENNYS

0

Ostoskorisi on tyhjä


Mistä me tullaan?

Treelinen idea syntyi intohimosta vuoriin, kiipeilyyn ja vaeltamiseen. Satojen ulkona vietettyjen öiden ja kymmenien vuosien kokemus ulkoiluvarusteista realisoitui Kangasalle vanhaan pajunkuivatuslatoon.

Olemme täyden palvelun kauppa niin myymälässämme kuin verkossakin. Valikoimamme koostuu niistä merkeistä ja tuotteista joita olemme itse käyttäneet ja todenneet toimiviksi. Kaikki perustuu ekologisuuteen ja kestävyyteen. Enää ei voida ajatella maailmaa kertakäyttöisenä. Meidän on opittava kierrättämään ja tekemään vastuullisia hankintoja. Oli se sitten kierrätysmateriaaleista valmistettu takki tai vuosikymmeniä kestävä makuupussi. Lue lisää ympäristöarvoistamme.

Me rakastamme tuotteitamme. On hienoa seistä tuotteiden ja brändien takana jotka jakavat näkemyksemme ja uskovat että vieläkin kannattaa tehdä tuotteita mitkä kestävät kovaa käyttöä. Tervetuloa ostoksille niin myymälässämme kuin verkossakin!

Rakkaudesta seikkailuun - Treeline Outdoors

Lue lisää arvoistamme

Kiinnostaako yhteistyö?

Laita viestiä, niin olemme yhteydessä

Kiinnostaako yhteistyö, tai onko yrityksesi tai yhteisösi  hankkimassa isompaa määrää tuotteita? Laita meille tarjouspyyntö tuotteistasi tai ideasi yhteistyöstä, niin olemme yhteydessä. Meille tulee hyvin paljon viestejä, mutta pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin 48h sisällä sen saapumisesta.

Meidät tavoittaa:

Sähköposti: info(a)treeline.fi

Puhelimella: 040 0450255

Treeline Outdoors / Camp 4 Oy

Y-Tunnus: 2779536-8