21.04.2020 1 min

La sportiva syntyi vuonna 1928 kun Narciso Delladio alkoi valmistamaan käsintehtyjä nahkakenkä monille metsureille ja Fassa- ja Fiemme-laaksojen (Dolomiitit, Italia) viljelijöille. Sotien jälkeen homma laajeni ja "Calzoleria Sportiva" nimi ylitti laaksojen rajat. Tämän jälkeen La Sportivan kasvu vauhdittui entisestään ja nyt yritys tuottaa Fiemmen laaksossa kenkiä kaikenlaiseen ulkoilutoimintaan kiipeilystä ja vuoristoon, vuori- ja polkujuoksuun, retkeilyyn ja ski mountaineering markkinoille. Viimeisen 10 vuoden aikana La Sportiva on kehittänyt myös erinomaisen vaatemalliston kattamaan heidän edustamansa lajit.

Kaikki La Sportiva tuotteet löydät täältä 

Alla olevilta videoilta löydät La Sportiva Trail Teamin, Antti Itkosen kenkäesittelyt hänen suosikkimalleistaan. Antti on erikoistunut 100km ja sitä pidempiin ultramatkoihin, ja pitänyt hallussaan mm Nuts Karhunkierros 160km reittiennätystä. 

 

Osta Bushido II Naisille

Osta Bushido II Miehille

Osta Kaptiva Naisille

Osta Kaptiva Miehille

Osta Jackal Naisille

Osta Jackal Miehille

 

 


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.


Myös Varuste-Opas

Otsalampun valintaopas
Otsalampun valintaopas

23.10.2021 4 min

Viimeistään pimenevien syysiltojen lähestyessä jokaisen retkeilijän reppuun kuuluu vakiovarusteena otsalamppu. Kun ilta laskeutuu leirin ylle otsalamppu vapauttaa kädet löytämään tärkeät varusteet rinkan kätköistä. Otsalamppu on myös ehdoton varuste kaikille maastopyöräilijöille, vapaalaskijoille, polkujuoksijoille ja muille luonnossa liikkujille vuoden pimeimpinä kuukausina. Jokainen aktiviteetti vaatii kuitenkin omanlaisensa valonlähteen ja valikoima on laaja. Alla muutamia vinkkejä oikeanlaisen otsalampun valintaan.
Lue lisää
Kuinka pysyä lämpimänä retkellä - kerrospukeutumisen abc
Kuinka pysyä lämpimänä retkellä - kerrospukeutumisen abc

07.10.2021 3 min

Lue lisää
Kuinka valita sopivat kiipeilykengät?
Kuinka valita sopivat kiipeilykengät?

06.10.2021 3 min

Kengät ovat kiipeilijän tärkein varuste. Vastoin yleistä käsitystä, jalat tekevät kiipeilyssä monesti enemmän työtä kuin kädet. Hyvät ja sopivat kengät auttavat kiipeilijää säilyttämään jalkojen otteen seinässä ja tuntemaan kallion muodot varpaiden alla. Hyvä kiipeilykenkä istuu napakasti jalkaan, mutta ei tuota kipua.
Lue lisää