21.04.2020 1 min

La sportiva syntyi vuonna 1928 kun Narciso Delladio alkoi valmistamaan käsintehtyjä nahkakenkä monille metsureille ja Fassa- ja Fiemme-laaksojen (Dolomiitit, Italia) viljelijöille. Sotien jälkeen homma laajeni ja "Calzoleria Sportiva" nimi ylitti laaksojen rajat. Tämän jälkeen La Sportivan kasvu vauhdittui entisestään ja nyt yritys tuottaa Fiemmen laaksossa kenkiä kaikenlaiseen ulkoilutoimintaan kiipeilystä ja vuoristoon, vuori- ja polkujuoksuun, retkeilyyn ja ski mountaineering markkinoille. Viimeisen 10 vuoden aikana La Sportiva on kehittänyt myös erinomaisen vaatemalliston kattamaan heidän edustamansa lajit.

Kaikki La Sportiva tuotteet löydät täältä 

Alla olevilta videoilta löydät La Sportiva Trail Teamin, Antti Itkosen kenkäesittelyt hänen suosikkimalleistaan. Antti on erikoistunut 100km ja sitä pidempiin ultramatkoihin, ja pitänyt hallussaan mm Nuts Karhunkierros 160km reittiennätystä. 

 

Osta Bushido II Naisille

Osta Bushido II Miehille

Osta Kaptiva Naisille

Osta Kaptiva Miehille

Osta Jackal Naisille

Osta Jackal Miehille

 

 


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.


Myös Varuste-Opas

Aloittelija opas vapaalaskusuksen valintaan
Aloittelija opas vapaalaskusuksen valintaan

09.01.2022 3 min

Kuinka valita vapaalaskusukset ja mitä tulisi ottaa huomioon suksien valinnassa? Vapaalasku tarkoittaa hoidettujen rinteiden ulkopuolella tapahtuvaa laskettelua. Alamäkeen pääsy edellyttää usein hiihtäen, kävellen, kiipeillen tai skinnaten etenemistä takamaastossa. Vapaalaskua voi kuitenkiin harrastaa hiihtokeskusten läheisyydessä ja hoitaa ylämäkiosuuden hissejä hyväksikäyttäen.
Lue lisää
Opas vapaalaskun aloittamiseen
Opas vapaalaskun aloittamiseen

09.01.2022 6 min

Vapaalasku on hoidettujen rinteiden ulkopuolella takamaastossa tapahtuvaa suksilla tai laudalla laskettelua. Vapaus valita omat laskulinjat ja välttää ruuhkaiset hissijonot on houkutellut viime vuosina yhä enemmän ja enemmän laskijoita lajin pariin. Luonnonlumella laskeminen on yksi upein tapa liikkua ja tuntea vapautta.
Lue lisää
Opas vapaalaskumonojen valintaan
Opas vapaalaskumonojen valintaan

09.01.2022 3 min

Kuinka valita vapaalaskumonot ja mihin tulisi kiinnittää huomiota monoja ostettaessa? Laskettelumono on merkittävin yksittäinen varuste kun olet kasaamassa ensimmäistä vapaalaskupakettia. Kaikista ratkaisevin kriteeri monoa valittaessa on istuvuus. Suunnatessa pitkälle päivälle takamaastoon laskettelumonon pitää tuntuu mukavalta jalassa.
Lue lisää