21.04.2020

La sportiva syntyi vuonna 1928 kun Narciso Delladio alkoi valmistamaan käsintehtyjä nahkakenkä monille metsureille ja Fassa- ja Fiemme-laaksojen (Dolomiitit, Italia) viljelijöille. Sotien jälkeen homma laajeni ja "Calzoleria Sportiva" nimi ylitti laaksojen rajat. Tämän jälkeen La Sportivan kasvu vauhdittui entisestään ja nyt yritys tuottaa Fiemmen laaksossa kenkiä kaikenlaiseen ulkoilutoimintaan kiipeilystä ja vuoristoon, vuori- ja polkujuoksuun, retkeilyyn ja ski mountaineering markkinoille. Viimeisen 10 vuoden aikana La Sportiva on kehittänyt myös erinomaisen vaatemalliston kattamaan heidän edustamansa lajit.

Kaikki La Sportiva tuotteet löydät täältä 

Alla olevilta videoilta löydät La Sportiva Trail Teamin, Antti Itkosen kenkäesittelyt hänen suosikkimalleistaan. Antti on erikoistunut 100km ja sitä pidempiin ultramatkoihin, ja pitänyt hallussaan mm Nuts Karhunkierros 160km reittiennätystä. 

 

Osta Bushido II Naisille

Osta Bushido II Miehille

Osta Kaptiva Naisille

Osta Kaptiva Miehille

Osta Jackal Naisille

Osta Jackal Miehille

 

 


Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.


Myös Varuste-Opas

Roskattoman retkeilyn 7 periaatetta
Roskattoman retkeilyn 7 periaatetta

02.05.2020

Jos vietät paljon aikaa ulkona, kuulet todennäköisesti lauseen "jätä jälkeesi vain jalanjälkiä, älä muuta". Mitä se sitten tarkoittaa? Yksinkertaisesti sanottuna, se on parhaita käytäntöjä, joita meidän tulee noudattaa nauttiaksemme ja suojellaksemme luontoa ja sen luonnollista tilaa.
Lue lisää
Salomon Polkujuoksukengät
Salomon Polkujuoksukengät

13.04.2020

Kun puhutaan polkujuoksukengistä, tulee suurimmalle osalle automaattisesti mieleen kenkämerkeistä Salomon, eikä suotta. Salomon on toiminut Ranskan alpeilla jo vuodesta 1947. Heidän intohimonsa kumpuaa vuoriurheilusta, uusista tekniikoista ja käsityötaidoista, joka on luonut ympärilleen edistyksellisiä varusteita, joiden avulla voit nauttia ja haastaa itsesi vapaasti ulkona.
Lue lisää
Retkeilijän 10 tarpeellisinta varustetta
Retkeilijän 10 tarpeellisinta varustetta

11.04.2020

Hyvä tapa viikonloppureissuille tai uusille alueille lähtiessä on pakata reppuun tietyt varusteet joilla pystyy selättämään suurimman osan ongelmista mitä retkellä voi tapahtua. Samat varusteet toimivat erinomaisesti myös päiväreissuilla.
Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Liity mukaan seikkailuihin ja saat loppuvuoden tilauksistasi -10% alennuksen