05.04.2020

"Radikaali muutos tapahtuu usein
kun yritetään ratkaista yksinkertaista ongelmaa"


Radikaali muutos tapahtuu usein kun yritetään ratkaista yksinkertaista ongelmaa. Hoka One Onen alkuperäinen tavoitte oli parantaa kestävyyskilpailuaikoja suunnittelemalla kenkä jolla alamäkeen pystyisi juoksemaan nopeammin. Näin tehdessään Ean-Luc Diar ja Nicolas Mermoud keksivät kengän uudelleen.

Nämä uudet kengät mitä he kehittivät, toimivat alamäen lisäksi erinomaisesti myös ylämäessä. Ja sitten taas alamäessä. Hyvin pian osoittautui, että kengän uudelleensuunnittelu, joka auttaa urheilijaa juoksemaan 100 mailia haastavissa olosuhteissa, voi auttaa kaikkia juoksijoita.

Ean-Luc Diar ja Nicolas Mermoud eivät tulleet kenkäalalle aivan puskista. Meriittinsä kenkätehtailijoina molemmat olivat tehneet Salomonin palveluksessa. Tästä johtuen myös lesteissä ja mitoituksissa on huomattavia yhtäläisyyksiä. Mitään muuta yhtenäisyyttä merkeillä ei sitten olekkaan.

He toivat kenkiin myös paljon elementtejä ja ominaisuuksii mm surffauksesta, pyöräilystä ja hiihdosta. Kun katsoo laatikon ulkopuolelle, sieltä voi löytyä hämmentäviä ratkaisuita.

Täältä löydät Treelinen Hoka One One valikoiman

 

 Aivan myymälämme kupeessa asustaa myös yksi Suomen kovapäisimpiä Ultrajuoksijoita, Ville Maksimainen. 100 mailin ja pidempiä kisoja juokseva Ville on monen esikuva juoksussa ja käytiin kysymässä Villeltä muutamasta hänen suosikkikengästään perustelut miksi hän juoksuu juuri näillä.

 

Villen suosikkikenkä kisaamiseen Speedgoat 4

Osta Miehille  Osta Naisille

 

Ville suosikkikenkä treenaamiseen Challenger ATR 5

Osta Miehille   Osta Naisille
Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.


Myös Varuste-Opas

Roskattoman retkeilyn 7 periaatetta
Roskattoman retkeilyn 7 periaatetta

02.05.2020

Jos vietät paljon aikaa ulkona, kuulet todennäköisesti lauseen "jätä jälkeesi vain jalanjälkiä, älä muuta". Mitä se sitten tarkoittaa? Yksinkertaisesti sanottuna, se on parhaita käytäntöjä, joita meidän tulee noudattaa nauttiaksemme ja suojellaksemme luontoa ja sen luonnollista tilaa.
Lue lisää
La Sportiva Polkujuoksukengät
La Sportiva Polkujuoksukengät

21.04.2020

La sportiva syntyi vuonna 1928 kun Narciso Delladio alkoi valmistamaan käsintehtyjä nahkakenkä monille metsureille ja Fassa- ja Fiemme-laaksojen (Dolomiitit, Italia) viljelijöille. Sotien jälkeen homma laajeni ja "Calzoleria Sportiva" nimi ylitti laaksojen rajat. Tämän jälkeen La Sportivan kasvu vauhdittui entisestään ja nyt yritys tuottaa Fiemmen laaksossa kenkiä kaikenlaiseen ulkoilutoimintaan kiipeilystä ja vuo...
Lue lisää
Salomon Polkujuoksukengät
Salomon Polkujuoksukengät

13.04.2020

Kun puhutaan polkujuoksukengistä, tulee suurimmalle osalle automaattisesti mieleen kenkämerkeistä Salomon, eikä suotta. Salomon on toiminut Ranskan alpeilla jo vuodesta 1947. Heidän intohimonsa kumpuaa vuoriurheilusta, uusista tekniikoista ja käsityötaidoista, joka on luonut ympärilleen edistyksellisiä varusteita, joiden avulla voit nauttia ja haastaa itsesi vapaasti ulkona.
Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Liity mukaan seikkailuihin ja saat loppuvuoden tilauksistasi -10% alennuksen