05.04.2020 1 translation missing: fi.blogs.article.read_time

"Radikaali muutos tapahtuu usein
kun yritetään ratkaista yksinkertaista ongelmaa"


Radikaali muutos tapahtuu usein kun yritetään ratkaista yksinkertaista ongelmaa. Hoka One Onen alkuperäinen tavoitte oli parantaa kestävyyskilpailuaikoja suunnittelemalla kenkä jolla alamäkeen pystyisi juoksemaan nopeammin. Näin tehdessään Ean-Luc Diar ja Nicolas Mermoud keksivät kengän uudelleen.

Nämä uudet kengät mitä he kehittivät, toimivat alamäen lisäksi erinomaisesti myös ylämäessä. Ja sitten taas alamäessä. Hyvin pian osoittautui, että kengän uudelleensuunnittelu, joka auttaa urheilijaa juoksemaan 100 mailia haastavissa olosuhteissa, voi auttaa kaikkia juoksijoita.

Ean-Luc Diar ja Nicolas Mermoud eivät tulleet kenkäalalle aivan puskista. Meriittinsä kenkätehtailijoina molemmat olivat tehneet Salomonin palveluksessa. Tästä johtuen myös lesteissä ja mitoituksissa on huomattavia yhtäläisyyksiä. Mitään muuta yhtenäisyyttä merkeillä ei sitten olekkaan.

He toivat kenkiin myös paljon elementtejä ja ominaisuuksii mm surffauksesta, pyöräilystä ja hiihdosta. Kun katsoo laatikon ulkopuolelle, sieltä voi löytyä hämmentäviä ratkaisuita.

Täältä löydät Treelinen Hoka One One valikoiman

 

 Aivan myymälämme kupeessa asustaa myös yksi Suomen kovapäisimpiä Ultrajuoksijoita, Ville Maksimainen. 100 mailin ja pidempiä kisoja juokseva Ville on monen esikuva juoksussa ja käytiin kysymässä Villeltä muutamasta hänen suosikkikengästään perustelut miksi hän juoksuu juuri näillä.

 

Villen suosikkikenkä kisaamiseen Speedgoat 4

Osta Miehille  Osta Naisille

 

Ville suosikkikenkä treenaamiseen Challenger ATR 5

Osta Miehille   Osta Naisille
Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.


Myös Varuste-Opas

Kuinka pysyä lämpimänä retkellä - kerrospukeutumisen abc
Kuinka pysyä lämpimänä retkellä - kerrospukeutumisen abc

07.10.2021 3 translation missing: fi.blogs.article.read_time

Lue lisää
Kuinka valita sopivat kiipeilykengät?
Kuinka valita sopivat kiipeilykengät?

06.10.2021 3 translation missing: fi.blogs.article.read_time

Kengät ovat kiipeilijän tärkein varuste. Vastoin yleistä käsitystä, jalat tekevät kiipeilyssä monesti enemmän työtä kuin kädet. Hyvät ja sopivat kengät auttavat kiipeilijää säilyttämään jalkojen otteen seinässä ja tuntemaan kallion muodot varpaiden alla. Hyvä kiipeilykenkä istuu napakasti jalkaan, mutta ei tuota kipua.
Lue lisää
Kuorivaatteiden pesu- ja huolto-opas
Kuorivaatteiden pesu- ja huolto-opas

07.09.2021 2 translation missing: fi.blogs.article.read_time

Vedenkestävät ja hengittävät kuorivaatteet ovat olleet yksi merkittävin ulkoiluvaatteiden edistysaskel viime vuosikymmeninä. Kuorivaatteet ovat tehneet ulkoilusta, retkeilystä ja vaeltamisesta miellyttävää kurjemmassakin säässä. Nykyisten kuorivaatteiden toiminta perustuu materiaalien toimivuuteen ja aikojen saatossa luottotakin vedenpitävyys sekä hengittävyys saattaa alkaa näyttämään väsymisen merkkejä. Säännöllisellä ja oikeaoppisella huollolla vedenpitävävaate säilyy pitkäikäisenä, ja mikä onkaan katu-uskottavampaa kuin huolella pidetty kuoritakki.
Lue lisää