05.04.2020 1 min

"Radikaali muutos tapahtuu usein
kun yritetään ratkaista yksinkertaista ongelmaa"


Radikaali muutos tapahtuu usein kun yritetään ratkaista yksinkertaista ongelmaa. Hoka One Onen alkuperäinen tavoitte oli parantaa kestävyyskilpailuaikoja suunnittelemalla kenkä jolla alamäkeen pystyisi juoksemaan nopeammin. Näin tehdessään Ean-Luc Diar ja Nicolas Mermoud keksivät kengän uudelleen.

Nämä uudet kengät mitä he kehittivät, toimivat alamäen lisäksi erinomaisesti myös ylämäessä. Ja sitten taas alamäessä. Hyvin pian osoittautui, että kengän uudelleensuunnittelu, joka auttaa urheilijaa juoksemaan 100 mailia haastavissa olosuhteissa, voi auttaa kaikkia juoksijoita.

Ean-Luc Diar ja Nicolas Mermoud eivät tulleet kenkäalalle aivan puskista. Meriittinsä kenkätehtailijoina molemmat olivat tehneet Salomonin palveluksessa. Tästä johtuen myös lesteissä ja mitoituksissa on huomattavia yhtäläisyyksiä. Mitään muuta yhtenäisyyttä merkeillä ei sitten olekkaan.

He toivat kenkiin myös paljon elementtejä ja ominaisuuksii mm surffauksesta, pyöräilystä ja hiihdosta. Kun katsoo laatikon ulkopuolelle, sieltä voi löytyä hämmentäviä ratkaisuita.

Täältä löydät Treelinen Hoka One One valikoiman

 

 Aivan myymälämme kupeessa asustaa myös yksi Suomen kovapäisimpiä Ultrajuoksijoita, Ville Maksimainen. 100 mailin ja pidempiä kisoja juokseva Ville on monen esikuva juoksussa ja käytiin kysymässä Villeltä muutamasta hänen suosikkikengästään perustelut miksi hän juoksuu juuri näillä.

 

Villen suosikkikenkä kisaamiseen Speedgoat 4

Osta Miehille  Osta Naisille

 

Ville suosikkikenkä treenaamiseen Challenger ATR 5

Osta Miehille   Osta Naisille
Jätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.


Myös Varuste-Opas

Aloittelija opas vapaalaskusuksen valintaan
Aloittelija opas vapaalaskusuksen valintaan

09.01.2022 3 min

Kuinka valita vapaalaskusukset ja mitä tulisi ottaa huomioon suksien valinnassa? Vapaalasku tarkoittaa hoidettujen rinteiden ulkopuolella tapahtuvaa laskettelua. Alamäkeen pääsy edellyttää usein hiihtäen, kävellen, kiipeillen tai skinnaten etenemistä takamaastossa. Vapaalaskua voi kuitenkiin harrastaa hiihtokeskusten läheisyydessä ja hoitaa ylämäkiosuuden hissejä hyväksikäyttäen.
Lue lisää
Opas vapaalaskun aloittamiseen
Opas vapaalaskun aloittamiseen

09.01.2022 6 min

Vapaalasku on hoidettujen rinteiden ulkopuolella takamaastossa tapahtuvaa suksilla tai laudalla laskettelua. Vapaus valita omat laskulinjat ja välttää ruuhkaiset hissijonot on houkutellut viime vuosina yhä enemmän ja enemmän laskijoita lajin pariin. Luonnonlumella laskeminen on yksi upein tapa liikkua ja tuntea vapautta.
Lue lisää
Opas vapaalaskumonojen valintaan
Opas vapaalaskumonojen valintaan

09.01.2022 3 min

Kuinka valita vapaalaskumonot ja mihin tulisi kiinnittää huomiota monoja ostettaessa? Laskettelumono on merkittävin yksittäinen varuste kun olet kasaamassa ensimmäistä vapaalaskupakettia. Kaikista ratkaisevin kriteeri monoa valittaessa on istuvuus. Suunnatessa pitkälle päivälle takamaastoon laskettelumonon pitää tuntuu mukavalta jalassa.
Lue lisää