0

Ostoskorisi on tyhjä

05.04.2020 1 min lukuaika

"Radikaali muutos tapahtuu usein
kun yritetään ratkaista yksinkertaista ongelmaa"


Radikaali muutos tapahtuu usein kun yritetään ratkaista yksinkertaista ongelmaa. Hoka One Onen alkuperäinen tavoitte oli parantaa kestävyyskilpailuaikoja suunnittelemalla kenkä jolla alamäkeen pystyisi juoksemaan nopeammin. Näin tehdessään Ean-Luc Diar ja Nicolas Mermoud keksivät kengän uudelleen.

Nämä uudet kengät mitä he kehittivät, toimivat alamäen lisäksi erinomaisesti myös ylämäessä. Ja sitten taas alamäessä. Hyvin pian osoittautui, että kengän uudelleensuunnittelu, joka auttaa urheilijaa juoksemaan 100 mailia haastavissa olosuhteissa, voi auttaa kaikkia juoksijoita.

Ean-Luc Diar ja Nicolas Mermoud eivät tulleet kenkäalalle aivan puskista. Meriittinsä kenkätehtailijoina molemmat olivat tehneet Salomonin palveluksessa. Tästä johtuen myös lesteissä ja mitoituksissa on huomattavia yhtäläisyyksiä. Mitään muuta yhtenäisyyttä merkeillä ei sitten olekkaan.

He toivat kenkiin myös paljon elementtejä ja ominaisuuksii mm surffauksesta, pyöräilystä ja hiihdosta. Kun katsoo laatikon ulkopuolelle, sieltä voi löytyä hämmentäviä ratkaisuita.

Täältä löydät Treelinen Hoka One One valikoiman

 

 Aivan myymälämme kupeessa asustaa myös yksi Suomen kovapäisimpiä Ultrajuoksijoita, Ville Maksimainen. 100 mailin ja pidempiä kisoja juokseva Ville on monen esikuva juoksussa ja käytiin kysymässä Villeltä muutamasta hänen suosikkikengästään perustelut miksi hän juoksuu juuri näillä.

 

Villen suosikkikenkä kisaamiseen Speedgoat 4

Osta Miehille  Osta Naisille

 

Ville suosikkikenkä treenaamiseen Challenger ATR 5

Osta Miehille   Osta NaisilleJätä kommentti

Kommentit on hyväksyttävä ennen julkaisua.